Ingredienser
1 kg torsk
375 gr. mayonnaise
200 gr. creme fraiche 18%
2 spsk. sød sennep
1 tsk. karry
1-1,5 glas af syltede asier
Salt
Peber
Til pynt:
Kogte æg
Rejer
Agurk
Tomat
Citron
Lad torsken komme op på kog og lad den simre i ca. 30 min. Hæld vandet fra og lad den køle af.
Bland mayonnaise, creme fraiche, sød sennep og karry sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra asierne og skær dem i små stykker.
Smuldre torsken i dressingen sammen med asier og bland godt sammen. Gem evt. en smule dressing til pynt.
Hæld torskesalaten i et fad, smør den resterende dressing på og pynt med kogte æg, rejer, agurk, tomat og citron.
Velbekomme
Vi anbefaler
-
Torske Portioner (Formede), 10 x 100 g
100,00 kr. við MVG -
Torskeloins, ca. 10 x 100 g
200,00 kr. við MVG